Hanna Rut Karin Östman

Det var en gång en flicka som bodde i den lilla lilla staden Falköping. I den lilla staden luktade det konstant koskit och när man stod mitt på torget kunde man höra korna råma. I ett rosa trähus fick flickan en idyllisk småstadsuppväxt, präglad av en ganska vanlig familj. Förutom att hon aldrig lekte några tjejlekar, gnagde av tapeten ända in till gipsskivan, sprang naken på ICA och åt upp sin mammas korktofflor, så var hon en ganska vanlig flicka.

När flickan blev äldre ville hon bli uppfinnare, lindansös, skådespelare, akrobat, clown, artist, elitryttare, skoförsäljare, servitris, ekonom, författare, flygvärdinna, polis, brandman och civilingenjör. Senare valde hon dock en annan väg.

Efter att ha läst det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet insåg flickan att det där med att tänka på supersvåra saker, det är inte riktigt hennes grej. Istället kom hon på den brillianta idén att utbilda sig till hälsocoach och med det trivs hon väldigt bra. För tillfället bor hon på skolans internat utanför Alingsås och där händer det mycket kul.

Hon tycker att träning är kul och när hon inte ägnar sig åt det eller skolan så trivs hon med att ungås med vänner och pojkvän. Den där pojkvännen är egentligen alldeles för cool för flickan men det är något som pojkvännen själv inte har insett och flickan hoppas att det förblir så.

Snipp snapp snut, då var denna sagan... påbörjad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0