Utan blodpudding försmäktar jag

Idag har jag en hel del plugg att ta tag i. Bl a ska jag lägga upp ett kostprogram åt en person. Det är riktigt intressant men samtidigt tidskrävande.

Vad som är otroligt mycket värre är följande tragedi. Jag var superdupersugen på blodpudding. Det är en personlig favorit. Innan jag började skära upp den läste jag på innehållsförteckningen. Rågmjöl. Råg är olösliga fibrer. Jag tror jag dör nu. Hur ska jag kunna överleva? Undra om man kan göra egen blodpudding med bara lösliga fibrer? Nej, det känns inte så fräscht att tillaga från grunden. Jag får klura på det här helt enkelt.

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0